Featured image for Bespaar geld met deze eyeliner budgetopties
16 Apr 2023

Bespaar geld met deze eyeliner budgetopties

Ben je op zoek naar een goede eyeliner die niet te duur is? In dit artikel bespreken we enkele betaalbare opties die je helpen om geld te besparen. We geven je tips over hoe je de beste budget eyeliner kunt vinden en waar je op moet letten bij het kopen van een eyeliner. Lees verder om meer te weten te komen over de beste budget eyeliner opties.

Waarom is het belangrijk om een goede eyeliner te hebben?

Eyeliner is een belangrijk onderdeel van elke make-up routine. Het accentueert je ogen en geeft je een verzorgde uitstraling. Een goede eyeliner kan echter duur zijn en het is niet altijd gemakkelijk om de perfecte eyeliner te vinden die bij jouw wensen past. Gelukkig zijn er ook betaalbare opties die dezelfde kwaliteit kunnen bieden als duurdere merken.

Hoe vind je de beste budget eyeliner?

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het kopen van een budget eyeliner. Ten eerste is het belangrijk om het type eyeliner te bepalen dat je wilt. Er zijn verschillende soorten eyeliners, zoals vloeibare eyeliners, gelliners, potloden en stift eyeliners. Bepaal welke soort je voorkeur heeft en kies vervolgens het juiste merk en de juiste kleur.

Top 5 budget eyeliner opties

Hieronder vind je de top 5 budget eyeliner opties:

1. Essence Liquid Ink Eyeliner

De Essence Liquid Ink Eyeliner is een van de beste budget eyeliners op de markt. Het heeft een dunne punt waarmee je precies kunt werken en het is gemakkelijk aan te brengen. Bovendien blijft de eyeliner de hele dag zitten zonder uit te lopen.

2. Catrice Liquid Liner Waterproof

De Catrice Liquid Liner Waterproof is een goede optie als je op zoek bent naar een eyeliner die de hele dag blijft zitten. Het is waterbestendig en veegvast en geeft je een perfecte winged eyeliner look.

3. Maybelline Hyper Precise All Day Liner

De Maybelline Hyper Precise All Day Liner heeft een ultrafijne punt waarmee je precies kunt werken. Het is waterproof en blijft de hele dag zitten zonder uit te lopen. Bovendien is het gemakkelijk te verwijderen met make-up remover.

4. Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer

De Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer is een potlood eyeliner die lang blijft zitten. Het heeft een zachte textuur waardoor het gemakkelijk aan te brengen is en het is waterproof waardoor het de hele dag blijft zitten.

5. L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim

De L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim heeft een zeer dunne punt waardoor je een precieze lijn kunt zetten. Het is waterproof en blijft de hele dag zitten zonder uit te lopen. Bovendien is het gemakkelijk aan te brengen en is het zeer geschikt voor beginners.

Tips voor het aanbrengen van eyeliner

Nu je weet welke budget eyeliner opties er zijn, is het tijd om te leren hoe je deze het beste kunt aanbrengen. Hieronder vind je enkele tips voor het aanbrengen van eyeliner:

1. Gebruik een spiegel op ooghoogte

Als je de eyeliner wilt aanbrengen, is het belangrijk om een spiegel te gebruiken die op ooghoogte staat. Zo kun je het beste zien waar je de eyeliner moet aanbrengen en voorkom je dat je de eyeliner scheef aanbrengt.

2. Begin in het midden van het ooglid

Begin altijd in het midden van het ooglid en werk naar buiten toe. Maak kleine bewegingen en zorg ervoor dat de lijn zo dun mogelijk blijft.

3. Trek je ooglid iets omhoog

Om de eyeliner beter te kunnen aanbrengen, kun je je ooglid iets omhoog trekken. Zo kun je de lijn beter volgen en voorkom je dat je in je ooglid prikt.

4. Maak een winged eyeliner

Een winged eyeliner is een populaire make-up look die je kunt maken door de eyeliner schuin omhoog te trekken aan het einde van je ooglid. Maak eerst een dunne lijn en bouw deze op tot de gewenste dikte.

5. Gebruik een wattenstaafje voor correcties

Als je per ongeluk uitschiet met de eyeliner, kun je dit gemakkelijk corrigeren met een wattenstaafje. Dip het wattenstaafje in wat make-up remover en veeg de foutjes weg.

Conclusie

Het vinden van de perfecte budget eyeliner kan een uitdaging zijn, maar met de bovengenoemde opties en tips wordt het een stuk gemakkelijker. Of je nu gaat voor een vloeibare eyeliner of een potlood eyeliner, met deze opties ben je verzekerd van een mooie eyeliner look zonder dat je daarvoor veel geld hoeft uit te geven.

FAQs

  1. Kan ik een budget eyeliner gebruiken als ik gevoelige ogen heb?

Ja, veel budget eyeliners zijn geschikt voor gevoelige ogen. Let wel goed op de ingrediëntenlijst voordat je een eyeliner koopt.

  1. Hoe vaak moet ik mijn eyeliner vervangen?

Je kunt het beste je eyeliner na drie tot zes maanden vervangen, afhankelijk van hoe vaak je deze gebruikt. Dit voorkomt dat er bacteriën in de eyeliner komen.

  1. Is een vloeibare eyeliner moeilijk aan te brengen?

Een vloeibare eyeliner kan in het begin wat lastig zijn om aan te brengen, maar oefening baart kunst. Met wat geduld en oefening krijg je het snel onder de knie.

  1. Kan ik een winged eyeliner maken met een potlood eyeliner?

Ja, het is mogelijk om een winged eyeliner te maken met een potlood eyeliner. Begin met het aanbrengen van een dunne lijn en bouw deze op tot de gewenste dikte.

  1. Wat is de beste manier om mijn eyeliner te verwijderen?

Gebruik make-up remover op een wattenschijfje en veeg voorzichtig over je ooglid totdat alle eyeliner is verwijderd. Let er wel op dat je niet te hard wrijft om je ogen niet te beschadigen.