Featured image for De Beste Lippenstift voor de Zomer van 2023
13 Jun 2023

De Beste Lippenstift voor de Zomer van 2023

De zomer van 2023 belooft een seizoen te worden vol levendige kleuren en opvallende trends. Een van de belangrijkste accessoires die je zeker niet mag missen, is de perfecte lippenstift. Maar wat is de beste lippenstift voor de zomer van 2023? Laten we dat samen ontdekken.

Trends in Lippenstift voor Zomer 2023

Volgens MAC Cosmetics, een van de grootste spelers in de beauty-industrie, zijn er enkele belangrijke lippenstift trends voor 2023. Rode lippen, zowel mat als glossy, zijn een grote trend. Velvetpeach, een roze tint, is geschikt voor zowel de lente als de winter. En laten we de populariteit van glossy lips niet vergeten. Lipgloss is een must-have in je tas. Experimenteer met hoogglanzende lippen en lipliner. Bruinachtige lipliner zoals 'chestnut' is hot. In 2023 maak je de vorm van je lippen zachter en ronder.

Beste Lippenstift Merken voor Zomer 2023

Er zijn verschillende merken die opvallen als het gaat om lippenstift voor de zomer van 2023. Hier zijn enkele van de beste:

  1. PAT McGRATH MatteTrance Lipstick in Nude Venus: Deze lippenstift biedt een dekking met één veeg en een ultra levendige kleur.
  2. Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick in Pillow Talk: Deze lippenstift hydrateert de lippen terwijl het licht reflecteert.
  3. Makeup By Mario Ultra Suede Lipstick in Sierra: Deze lippenstift heeft een veganistische mix van wassen en een suède-achtige afwerking.
  4. NYX Soft Matte Lip Cream in Cairo: Deze lippenstift komt in een romige kleur met een zachte wandapplicator.
  5. MAC Lipstick in Velvet Teddy: Deze lippenstift is hoogdekkend, romig, langdurig en rijk aan kleur.

Hoe Kies Je de Beste Lippenstift voor Jou?

Het kiezen van de beste lippenstift hangt af van verschillende factoren. Je huidtint, ondertoon, textuur en afwerking zijn allemaal belangrijk. Lichtere huidtinten moeten kiezen voor nudes met perzik- of roze ondertonen. Medium/olijfkleurige huidtinten schitteren in geroosterde beiges en subtiele bruinen. Diepe/donkere huidtinten zijn prachtig in karamels en cacao tinten.

Veelgestelde Vragen

Welke kleur lippenstift past bij oudere vrouw? Oudere vrouwen kunnen elke kleur dragen die ze willen. Het is echter belangrijk om te kiezen voor kleuren die de huidtint complimenteren. Zachte roze en mauve tinten zijn vaak flatterend.

Welke kleur lippenstift staat iedereen? Er is niet één kleur die iedereen staat. Het hangt af van je huidtint, haarkleur en persoonlijke stijl. Probeerverschillende kleuren uit om te zien wat het beste bij je past.

Wat kan je doen met oude lippenstift? Oude lippenstift kan worden gerecycled of hergebruikt. Je kunt het bijvoorbeeld mengen met vaseline om een gekleurde lippenbalsem te maken.

Welke lippenstift bij Oranje? Bij oranje kleding passen lippenstiftkleuren zoals koraal, perzik, nude of een zachte roze tint goed.

Conclusie

De zomer van 2023 belooft een seizoen te worden vol levendige kleuren en opvallende trends. Of je nu kiest voor een klassieke rode lippenstift, een subtiele nude tint of een opvallende roze kleur, het belangrijkste is dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt. Vergeet niet dat de beste lippenstift de lippenstift is die je met plezier draagt.


Bekijk al onze lippenstiften