Featured image for Lippenstift Trends die je Moet Proberen in 2023
17 Jun 2023

Lippenstift Trends die je Moet Proberen in 2023

Lippenstift is een essentieel onderdeel van onze make-up routine en elk jaar zien we nieuwe trends opduiken. In 2023 zijn er enkele spannende lippenstift trends die je zeker moet proberen. Van klassieke rode lippen tot glossy lippen, er is voor ieder wat wils.

Rode Lippenstift: Een Klassieker die Terugkeert

Rode lippenstift is een klassieker die nooit uit de mode raakt. In 2023 zien we deze trend weer sterk terugkomen. Het maakt niet uit welke textuur je kiest, zolang de kleur maar dieprood is. Deze trend is perfect voor feesten en speciale gelegenheden, maar kan ook je dagelijkse look een boost geven.

Roze Lippen: De Trend van Velvet Peach

Roze lippen zijn ook populair in 2023, vooral de tint Velvet Peach. Deze kleur is zacht en natuurlijk, maar valt toch op. Het is een unieke tint die je look een frisse en jeugdige uitstraling geeft.

Glossy Lippen: De Obsessie van de Jaren '90

Glossy lippen zijn terug van weggeweest. Deze trend uit de jaren '90 blijft ons fascineren. Experimenteer met extreem hoogglanzende lippen en lipliner voor een opvallende en glamorous look. De trend van glossy lippen is zeker een trend die je in 2023 moet proberen.

De Perfecte Match met Chanel's Lipscanner

Een andere interessante ontwikkeling in de wereld van lippenstift is de Chanel Lipscanner app. Deze app vindt bijpassende lipproducten in kleur en textuur van elke gescande afbeelding. Het is een geweldige manier om nieuwe tinten te ontdekken en de perfecte lippenstift te vinden die past bij je look.

De Invloed van Influencers

Influencers spelen een grote rol in het bepalen van de lippenstift trends. Leonie Hanne en Jessica Wang zijn slechts enkele van de influencers die deze trends tonen op de Milan Fashion Week voor zomer 2023. Hun creatieve make-up looks bieden volop inspiratie voor het nieuwe jaar.

Conclusie

Of je nu houdt van klassieke rode lippen, zachte roze tinten of glossy lippen, er zijn genoeg lippenstift trends om te proberen in 2023. Experimenteer met verschillende kleuren en texturen om je look te vernieuwen en jezelf uit te drukken.


Bekijk nu al onze lippenstiften